INNOVATION SPRINT

Saa kilpailuetua uusilla ideoilla

Uusien ideoiden luominen on välttämätöntä kasvulle.

Mitä enemmän - sen parempi.

Vuoden 1968 Mexico Cityn kesäolympialaisissa tapahtui jotain ainutlaatuista. Korkeushyppääjä Dick Fosbury ylitti riman ensimmäistä kertaa selällään, ei kyljittäin, kuten vallitsevan hyppäystekniikkakäsityksen mukaan tuli tehdä. Fosbury oli oivaltanut, että selkä edellä pystyy ponnistamaan tehokkaammin ja korkeammalle.

 

Hän oli uskonut oivallukseensa ja treenannut systemaattisesti: nyt hän voitti uuden tekniikkansa ansiosta olympiakultaa ja mullisti koko lajin. Vähitellen kaikki alkoivat hypätä tätä tekniikkaa käyttäen.

Samaan tapaan kuin Fosbury, yritykset ovat uusilla innovaatioilla mullistaneet kokonaisia toimialoja ja samalla oman bisneksensä. Esimerkiksi Applella keksittiin laittaa puhelimeen vain yksi nappula ja Instagram alkoi keskittyä paikkojen jakamisen sijaan enemmän kuviin, joka teki siitä yhden suosituimmista sosiaalisen median palveluista.

Innovaatiot ovat jokaisen yrityksen elinehto. Niiden avulla luodaan lisää arvoa asiakkaalle, parannetaan yrityksen tai sen tuotteiden toimintaa ja saavutetaan kilpailuaetua kilpailijoihin.

Mikä Innovation Sprint?

Innovation Sprint on markkinoinnin, palvelumuotoilun ja tiimitoiminnan haasteiden ratkaisuihin käytettävä työpajamenetelmä, jonka olemme kehittäneet Google Venturesin rakentaman Design Sprintin pohjalta.

 

Innovation Sprint soveltuu loistavasti liiketoiminnan ongelmien ratkaisuun ulkopuolisen näkökulmaa hyödyntämällä. Innovation Sprintit ovat tärkeä osa myös omaa suunnittelutyötämme ja ratkaistessamme ongelmia käytämme usein sen metodeja.

Innovation Sprintissä edetään ongelman määrittelystä ratkaisuun sekä valmiiseen toimintasuunnitelmaan.

Miksi Innovation Sprint?

Ideoita yrityksen ulkopuolelta

Haasteen 

tarkentaminen

Ideointi

Yrityksen sisällä olevat ihmiset tulevat monesti sokeiksi vanhoille käytänteille. Me näemme asiat tuorein silmin ja olemme valmiimpia kyseenalaistamaan.

Säästä aikaa

Tehokkainta on keskittyä siihen, mitä itse osaa parhaiten. Kallista aikaanne ei siis kulu ideointiin ja workshoppeihin.

Kiteyttäminen

Nopeat ratkaisut

Voimme toteuttaa Innovation Sprintin parhaimmillaan 24 tunnissa. 

Uusin tieto

Tiimimme lukee noin 200 kirjaa vuodessa, jotta voimme tuoda viimeisimmän tiedon käyttöönne.

Ratkaisu

Eihän mikään ole hienompaa kuin saada useampi ulkopuolinen pohtimaan tosissaan yksittäistä haastetta. Silloin lopputuloksena saattaa syntyä jotain sellaista, mitä yrityksessä sisäisesti ei ikinä saataisi kehitettyä. Suosittelen kokeilemaan Innovation Sprinttiä jo pelkästään tästä syystä.

Johannes Karjula

CEO, Trustmary

Maksa onnistumisen mukaan

Innovation Sprintissä maksat vain onnistumisen mukaan. Tulet arvioimaan lopputuloksen asteikolla 1-5 ja hinta määräytyy sen mukaan. Reilua vai mitä!

400€

800€

1200€

1600€

2000€

Sovi ilmainen konsultointi

Etkö ole varma, sopiiko Innovation Sprint teidän haasteeseenne? Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää!